Presentació

AUELS, Associació d’Usuaris i Estudiants de Llengua de Signes, és una entitat sense ànim de lucre d'àmbit autonòmíc es va constituir el 24 de desembre de 2014 com a socis fundadors: Inmaculada Nogués (presidenta), Daniel Buñuelo (secretari) i Lidia Fos (tresorera), i aprovada els estatuts del dia 20 de febrer de 2015. Com a conseqüència de la necessitat de disposar d’una associació específicament destinada a les persones usuàries de la Llengua de Signes i als estudiants que s’hi estan formant, tant a nivell de coneixement de la llengua i cultura, com de la seva interpretació i/o mediació comunicativa.

 

Missió i objectius de l'AUELS, poden veure el text d'estatuts (prem enllaç externa).

Actual Junta Directiva d'AUELS està formada en la següent, totes elles usuàries de Llengua de Signes Catalana (LSC):

Daniel Buñuelo
Daniel Buñuelo

Experiència i participació més de 20 anys de moviment associatiu de la comunitat sorda catalana. Tècnic Superior en Mediació Comunicativa. Coordinador de cursos online i gestor de la plataforma Moodle. Des l'any 2005, com a docent de Llengua de Signes Catalana (LSC) i des l'any 2020 com a docent de Lengua de Signos Española (LSE)

press to zoom
Ramon Munt
Ramon Munt

Llarga experiència de moviment associatiu de la comunitat sorda catalana i participació de diferents entitats socials. Docent de LSC.

press to zoom
Marisol Muñozo
Marisol Muñozo

Llicenciada en Psicologia Clínica. Persona compromesa amb el moviment de divulgació de la LSC

press to zoom
David Cañizares
David Cañizares

Autor de el seu primer llibre de "Fotografia en LSC". Col·labora diversos projectes d'AUELS. Expèriencia i participació de moviment associatiu de la comunitat sorda catalana.

press to zoom
  • President:              Daniel Buñuelo Guerrero 

  • Vicepresident:       Ramon Munt Alfaro 

  • Secrètaria:             Marisol Muñozo Jimenez

  • Tresorer:                David Cañizares Muñiz​​

  • Vocal:                    Joan Manuel Monterde

guiaentitats.png
guia d'entitats.png
AUELS formació_edited.jpg